Vitrocsa

'The original minimalist window'

Med sin patenterade lösning från 1992 är Vitrocsa världsledande inom minimalistisk fönsterdesign. Företaget har sitt säte i Schweiz där också alla komponenter tillverkas. Sedan april 2019 innehar Berlings Glas & Fasad den svenska agenturen för hela Vitrocsas produktsortiment. Hos Berlings i Halmstad sker den lokala produktionen av glaspartierna, innan de transporteras och monteras av våra certifierade montörer till dig som kund.

Vitrocsa logotyp

Låt det enkla befria dig, lägg sen till oändlig anpassning.

Skjutdörrarna från Vitrocsas har en unik horisontell öppningslösning. Kullagerhjulen är tillverkade av rostfritt stål som är speciellt anpassat för projekt nära havet. Fasta eller glidande, bredden på den vertikala profilen är 22 mm och begränsas endast av glasets maximala ytarea. Knapplåsning med tvåpunktslåsning och cylinderlåsning med nyckel. Motorisering möjlig. Läs mer om skjutdörrar från Vitrocsa här.

Skapa höjd och låt din interiör bada i ljus med Vitrocsas giljotinfönster.

Vitrocsas giljotinfönster innefattar två vertikalt glidande ramar, men erbjuder flera fasta och mobila konfigurationer, antingen dolda eller synliga för den som vill ha mer. Läs mer om Vitrocsas giljotinfönster här.

HÅLLBARHET OCH ESTETIK I SAMKLANG.

Den unika pivotöppningen öppnar vertikalt på höger, vänster eller med ett centralt gångjärn. Läs mer om Vitrocsa pivotdörrar här.

Projekt med Vitrocsa