TylösandFönster

TylösandFönster är Berlings Glas & Fasads egna varumärke sedan cirka 30 år tillbaks. Produkterna som säljs under detta varumärke är bland annat väggar och dörrar i industridesign samt skjutdörrar för restauranger, hotell och uterum. Alla dessa produkter tillverkas lokalt på Berlings i Halmstad.

TylösandFönster logotyp

TylösandFönster – INDUSTRI.

Produkterna som inspirerats av gamla industrifönster och tillverkas vanligtvis med relativt många spröjsar som delar upp glaset, för att få ”rätt” design. Vi tillverkar såväl fasta partier som dörrar. Produkterna lämpar sig väl som avgränsare i privata hem, på kontor, samt även för utvändigt bruk – alltid med 8 mm personsäkra glas. Dessa produkter väljs vanligtvis med ett strukturlack i antracit kulör.

TylösandFönster – SKJUTDÖRRAR UTERUM.

Vi tillverkar glaspartier till uterum. Våra produkter har en minimalistiskt stram design, samt många bra funktioner som låsbara handtag etc. Finns i standardkulören RAL 9010 Glans 30, men kan även fås i en strukturlack i antracit kulör.

TylösandFönster – SKJUTDÖRRAR HELGLAS.

Våra helglasade skjutdörrar har en extremt minimalistisk design och passar till såväl privata inglasningar som till restauranger etc. Finns i upp till 5-spårs variant, vilket möjliggör stora öppningar. Som standard används en strukturlack i antracit kulör till de horisontella profilerna i botten och toppen.

Projekt med TylösandFönster