Om oss

Tillsammans skapar vi hållbara fastigheter

Berlings Glas & Fasad AB ägs av Anders Berling och Lennart Edholm. Bolagets VD är Lennart Edholm, med idag 35 anställda.

Vårt arbete hade inte varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare och samarbetspartners. Vi förstår att det är i samarbete med varandra som vi bland annat gör Halmstad till en modern och trivsam stad. Man brukar säga att övning ger färdighet och med start 1909 har vi över hundra år i branschen och därmed fått just det. Vi strävar efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och noggrannhet.

Berlings Glas & Fasad är ett lokalt Halmstadföretag med störst fokus på kustremsan mellan Göteborg och Helsingborg. Vår verksamhet kan huvudsakligen delas in i Entreprenad och Villor & Uterum.

Entreprenaddelen riktar sig till er som byggföretag som är i behov av en glas- och fasadexpert.

Villor & Uterum riktar sig till byggare/privatpersoner som går i tankar på att ge sitt hem en enklare renovering/större byggnation eller en leverans till en komplett nybyggd villa.

Tillsammans med Schüco garanterar vi hållbara lösningar med låg Livscykelkostnad för små eller stora projekt. Vi producerar allt i vår anläggning i Halmstad utifrån vår partners tyska krav på kvalité och engagemang.

Kontakt och öppettider

Mån-fre: 08.00-16.30
Lunchstängt 12.00-13.00

Vår dataskyddspolicy

Vi behandlar de personuppgifter som vi samlar in eller skickas till oss med största möjliga hänsyn till personens integritet.

Läs vår dataskyddspolicy här.20

Affärsidé

”Genom professionell service till fastighetsägare, förvaltare och byggföretag inom regionen skall Berlings Glas & Fasad AB utöka och utveckla sin verksamhet. Genom att driva entreprenadverksamheten inklusive egen produktion skall Berlings Glas & Fasad AB konkurrenskraft som entreprenör stärkas.”

VI ÄR FR2000 certifierade

FR2000 är en standard för verksamhetsledning anpassat för små och medelstora företag. Standarden integrerar krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd och kompetensförsörjning till ett enda, integrerat ledningssystem.