Aktuellt

Vi söker fler glada och duktiga medarbetare till vår produktion

Du är välkommen med ditt CV och en kort presentation av dig själv till Ciprian Chiorean till e-postadress ciprian@berlings-glas.se. Ciprian är ansvarig för produktion.

Stora projekt och hög beläggning har resulterat i anställning av nya medarbetare

Vi har under den senaste tiden haft en mycket bra orderingång och med glädje anställt ytterligare medarbetare. Extra glädjande är att två tjejer valt att börja hos oss, i produktionen av Schüco-produkter.

Vi knyter an till vår anrika historia

Vi har valt att ändra vår logotyp, och ta ett steg tillbaka, när det gäller själva logotypen. Dessutom kompletterar vi med information för att tydliggöra våra arbetsfält.

Berlings Glas får agera förebild för europeiska Schüco-företag

Berlings arbete med att ligga i digital framkant har uppmärksammats. Tyska Schüco var på plats med ett stort filmteam för att ta del av Berlings digitala satsning. Detta resulterade i en film, som de använt internt samt externt. Syftet med filen är att visa på fördelarna med en ”papperslös” verksamhet.

Se filmen här.

Berlings Glas får besök av Schüco-UK samt partnerföretag från UK.

Berlings har haft besök av Schüco UK samt en tillverkare av Schücos produkter i UK.

Nyheter på Berlings Glas och inom våra besläktade företag

Berlings Glas satsar och renodlar verksamheten

Det anrika bolaget, som grundades 1909, renodlar och satsar på entreprenadverksamheten. Det innebär en fokuserad satsning på produkter som tillverkas i vår fabrik på Reparatörgatan i Halmstad, alltifrån uterum till privatpersoner till stora glasentreprenader som sätter sin prägel på stadsbilden.

Berlings Glasmästeri finns nu på Flygaregatan 25
Glasmästeriverksamheten erbjuder ”traditionella” glasmästeriarbeten: reparationer - glasräcken - speglar - köksglas - duschväggar - plast - solfilm.

Halmstad Glas & Fogservice
HGF är ett bolag som arbetar med fogningsarbeten.

Ny ägarduo och VD på Berlings Glas

Vi kan glädjande tillkännage att vi rekryterat ny VD och delägare. Lennart Edholm från Schuco tar vid som VD from 1/8.

Detta kommer att bli utvecklande för Berlings Glas. Sedan årsskiftet har Henrik Berntsson tillträtt som projektledare. Henrik har meriterande referenser som projektledare efter 8 år på GlasLindberg.

Vi blir ett mycket kunnigt och starkt team.

Välkommen till oss!

Berlings Glas AB