Om oss

Tillsammans skapar vi hållbara fastigheter

Vårt arbete hade inte varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare och samarbetspartners. Vi förstår att det är i samarbete med varandra som vi bland annat gör Halmstad till en modern och trivsam stad. Man brukar säga att övning ger färdighet och med start 1909 har vi över hundra år i branschen och därmed fått just det. Vi strävar efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och noggrannhet.

Berlings Glas är ett lokalt Halmstadföretag med störst fokus på kustremsan mellan Göteborg och Helsingborg. Vår verksamhet kan huvudsakligen delas in i Entreprenad och Villor & Uterum.

Entreprenaddelen riktar sig till er som byggföretag som är i behov av en glas- och fasadexpert.

Villor & Uterum riktar sig till byggare/privatpersoner som går i tankar på att ge sitt hem en enklare renovering/större byggnation eller en leverans till en komplett nybyggd villa.

Tillsammans med Schüco garanterar vi hållbara lösningar med låg Livscykelkostnad för små eller stora projekt. Vi producerar allt i vår anläggning i Halmstad utifrån vår partners tyska krav på kvalité och engagemang.

Kontakt och öppettider

035-180 180
Mån-fre: 08.00-16.30
Lunchstängt 12.00-12.30

Vår dataskyddspolicy

Vi behandlar de personuppgifter som vi samlar in eller skickas till oss med största möjliga hänsyn till personens integritet.

Läs vår dataskyddspolicy här.20

Berlings Glas AB, ägs av Anders Berling & Lennart Edholm.

  • VD Lennart Edholm, 30 anställda. Reparatörgatan 3, 035-180 180.

Anders Berling AB är moderbolag till bolagen nedan:

  • Berlings Glasmästeri AB. VD Mia Berling, PC Krister Gottschalk, 7 anställda, Flygaregatan 25, 035-100 180
  • Halmstad Glas & Fogservice AB. VD Mia Berling, PC Niklas Johansson, 8 anställda, Jutarumsvägen 4, 0707-414 739

Affärsidé

”Genom professionell service till fastighetsägare, förvaltare och byggföretag inom regionen skall Berlings Glas AB utöka och utveckla sin verksamhet.
Genom att driva entreprenadverksamheten inklusive egen produktion skall Berlings Glas AB konkurrenskraft som entreprenör stärkas.”

Verksamhetsmål

Fokusera på resultat som är viktiga för kunden! Varje uppdrag/order vi genomför, varje utmaning, så frågar vi oss själva:

”Hur gör jag här för att addera bästa kundvärde?”