Om oss

Tillsammans bygger vi Halmstad

”Tillsammans bygger vi Halmstad” är ett kärnvärde här på Berlings Glas AB. Vårt arbete hade inte varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare och samarbetspartners. Vi förstår att det är i samarbete med varandra som vi gör Halmstad till en modern och trivsam stad. Man brukar säga att övning ger färdighet. Med start 1909 har vi över hundra år i branschen och därmed fått just det. Vi strävar efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och noggrannhet.

 

Berlings Glas är ett lokalt Halmstads företag som främst arbetar längs kusten mellan Göteborg och Helsingborg. Vår verksamhet kan huvudsakligen delas in i entreprenad och premium partner. Entreprenaddelen riktar sig till er som byggföretag som är i behov av en glas- och fasadexpert. Premium partner riktar sig till privatpersoner som går i tankar på att ge sitt hem ett lyft.

 

 

Affärsidé

”Genom professionell service till fastighetsägare, förvaltare och byggföretag inom regionen skall Berlings Glas AB utöka och utveckla sin verksamhet.
Genom att driva entreprenadverksamheten inklusive egen produktion skall Berlings Glas AB konkurrenskraft som entreprenör stärkas.”

Vår dataskyddspolicy

VI behandlar de personuppgifter som vi samlar in eller skickas till oss med största möjliga hänsyn till personens integritet.
Se mer på vår dataskyddspolicy.

dataskyddspolicy

 

Verksamhetsmål

Fokusera på resultat som är viktiga för kunden! Varje uppdrag/order vi genomför, varje utmaning, så frågar vi oss själva:

”Hur gör jag här för att addera bästa kundvärde?”

Välkommen att kontakta oss på 035 180 180 eller mejla oss